Produs adăugat cu succes! Vezi coșul.

CCG

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prezentele Condiții de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs., fie că acționați în numele dvs. sau al unei entități ("dvs.") și ("IMPEX WEB s.r.o.", "noi" sau "al nostru"), care reglementează accesul dvs. la și utilizarea site-ului mypodseurope.com, precum și orice altă formă media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, interconectată sau legată de acesta (colectiv, "Site-ul"). Sediul nostru social este situat la Hlavná 22., 943 01 Štúrovo, Slovakia și suntem înregistrați sub numărul de TVA  SK2121730083. Prin accesarea Site-ului, afirmați că ați citit, înțeles și ați fost de acord să vă supuneți tuturor acestor Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, VI SE INTERZICE ÎN MOD EXPRES SĂ UTILIZAȚI SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTUIA.

În plus, orice termeni sau condiții suplimentare publicate din când în când pe site-ul web sunt încorporate în mod expres în acești Termeni de utilizare prin trimitere. Ne rezervăm dreptul, la propria discreție, de a modifica sau de a completa acești Termeni de utilizare din când în când. Vă vom informa cu privire la orice modificări prin actualizarea datei "Ultimei actualizări" din acești Termeni de utilizare. Dacă continuați să utilizați Site-ul după data acestor modificări sau completări, vom considera că ați acceptat Termenii de utilizare modificați și veți fi obligat să respectați Termenii de utilizare modificați     

Dumneavoastră luaţi la cunoștinţă și acceptaţi că informațiile conținute pe site nu sunt destinate distribuirii către sau utilizării de către orice persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau ne-ar face să fim supuși înregistrării în respectiva jurisdicție sau țară. Prin urmare, persoanele care accesează Site-ul din alte locații fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru respectarea legilor locale aplicabile.  

Site-ul poate fi utilizat numai de persoane cu vârsta de peste 18 ani. Prin urmare, persoanelor sub 18 ani le este strict interzis să acceseze sau să se înregistreze pe site.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, Site-ul este proprietatea noastră și toate codurile sursă, bazele de date, caracteristicile, software-ul, designul site-ului, sunetul, videoul, textul, fotografiile și grafica de pe Site, precum și mărcile comerciale, mărcile de serviciu și logo-urile afișate pe acestea, sunt deținute sau controlate de noi sau sunt licențiate de noi. Conținutul și mărcile sunt protejate de drepturile de autor și drepturile de proprietate și de diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și de legile privind concurența neloială ale Uniunii Europene, de legile internaționale privind drepturile de autor și de convențiile internaționale. Conținutul și mărcile sunt puse la dispoziție pe site "IMEDIAT" exclusiv pentru informarea și utilizarea dumneavoastră personală. Nicio parte a Site-ului, a Conținutului sau a Mărcilor nu poate fi copiată, reprodusă, agregată, republicată, încărcată, postată, afișată public, codificată, tradusă, transmisă, distribuită, vândută, licențiată sau exploatată în alt mod în orice scop comercial fără autorizaţia noastră expresă scrisă în prealabil.

Sub rezerva autorizației dvs. de a utiliza site-ul web, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza site-ul web și pentru a descărca sau imprima orice parte a conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător, numai pentru uz personal și necomercial. Ne rezervăm toate drepturile asupra site-ului, conținutului și mărcilor care nu vă sunt acordate în mod expres.

 

DECLARAȚII DE UTILIZATOR

Prin accesarea sau utilizarea Site-ului, declarați și garantați că aveți cel puțin optsprezece (18) ani și aveți capacitatea legală de a încheia acest Acord. De asemenea, declarați și garantați că veți utiliza Site-ul în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile. De asemenea, declarați și garantați că orice informații sau materiale furnizate către IMPEX WEB s.r.o. prin intermediul Site-ului sunt adevărate, exacte și complete și că veți actualiza aceste informații după cum este necesar pentru a menține acuratețea lor.

 

ÎNREGISTRARE UTILIZATOR

Pentru a accesa anumite funcţii ale site-ului, este posibil să vi se ceară să creați un cont și să furnizați anumite informații despre dumneavoastră. Dumneavoastră acceptați să furnizați informații exacte, actuale și complete, așa cum se solicită în formularul de înregistrare și să vă păstrați și să vă actualizați informațiile pentru a le menține exacte, actuale și complete. Dumneavoastră luați cunoștinţă de faptul că, în cazul în care se constată că informațiile dvs. de înregistrare sunt false, inexacte, neactualizate sau incomplete, IMPEX WEB s.r.o. își rezervă dreptul de a suspenda sau de a înceta contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a site-ului.

 

PRODUSE

Vom depune toate eforturile necesare pentru a prezenta produsele disponibile pe site cât mai exact posibil în ceea ce privește culoarea, caracteristicile, specificațiile și detaliile acestora. Cu toate acestea, nu putem garanta că aceste informații sunt infailibile, complete, fiabile, actuale sau lipsite de diferențe, atât timp cât reprezentările electronice nu pot să reflecte în mod necesar culorile și detaliile reale ale produselor. Vă rugăm să rețineți că toate produsele sunt supuse disponibilității și nu garantăm că produsele vor rămâne în stoc în permanență. În plus, ne rezervăm dreptul de a întrerupe vânzarea oricărui produs în orice moment și fără notificare prealabilă. Prețurile tuturor produselor pot fi modificate.

 

ACHIZIȚIONAREA ȘI PLATA

Atunci când achiziționați produse prin intermediul site-ului web, vi se cere să ne furnizați informații exacte, complete și actualizate privind facturarea și achiziția. Este posibil să adăugăm taxe de vânzare la prețul achizițiilor, în conformitate cu reglementările aplicabile. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în orice moment. Prețurile sunt exprimate în euro, iar plata trebuie efectuată în moneda țării clientului. Sunteți de acord să plătiți toate taxele pentru achiziții la prețurile în vigoare la momentul respectiv, inclusiv orice taxe de livrare, și ne autorizați să taxăm furnizorul de servicii de plată ales de dvs. cu astfel de costuri atunci când plasați comanda. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau inexactități referitoare la prețuri, chiar și după ce plata a fost solicitată sau primită.

Clientul poate alege între următoarele metode de plată:

Plata ramburs, la recepţia produsului.

În cazul plății ramburs la livrare, este posibil să percepem o taxă suplimentară, care poate varia în funcție de țara de livrare. Vă rugăm să verificați costurile atunci când comandați.

Sunt acceptate cardurile de credit MasterCard, Visa, Maestro, Apple Pay, Google Pay, Union Pay și JCB.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul site-ului web. De asemenea, putem limita sau anula cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă, la discreția noastră. Astfel de restricții se pot aplica comenzilor plasate de către același cont de client, metodă de plată, adresă de facturare sau de expediere.

 

CONDIȚII DE LIVRARE, DE GARANȚIE ȘI DE RETURNARE

LIVRARE

Vă rugăm să vă asigurați că adresa de expediere, numărul de telefon și adresa de e-mail pe care le furnizați sunt corecte și precise.

Nu putem fi trași la răspundere pentru livrări eșuate sau colete pierdute din cauza adreselor de livrare incorecte. În cazul în care un colet nu reușește să fie livrat și este returnat din cauza unei adrese de livrare incorecte, cumpărătorului i se va rambursa prețul produsului, cu excepția costurilor de transport. În cazul în care cumpărătorul dorește să retrimită comanda la o altă adresă, acesta va trebui să plătească din nou costurile de expediere.

Dacă îi cereți curierului să lase coletul în ușă sau în orice loc nesigur, nu putem fi responsabili pentru colete pierdute sau nelivrate. Vă rugăm să încercați să aranjați o livrare personală sau să cereți companiei să vă lase coletul la un DEPO sau la un magazin din apropiere. În cazul în care coletul ajunge deteriorat, refuzați să-l acceptați și cereți curierului să depună o plângere. Acest lucru ne va permite să recuperăm de la compania de curierat valoarea articolelor pierdute și să vă obținem o rambursare.

POLITICA DE VERIFICARE A VÂRSTEI PENTRU LIVRAREA PRODUSELOR

Compania de livrare poate solicita documente în timpul procesului de livrare pentru a se asigura că aveți vârsta legală și că aveți dreptul de a cumpăra produsele noastre. Este o procedură esențială care are ca scop verificarea faptului că produsele noastre sunt vândute în mod responsabil și în conformitate cu legile privind restricțiile de vârstă.

 

CONDIȚII DE GARANȚIE ȘI POLITICA DE RETURNARE

Vă rugăm să verificați funcționalitatea tuturor produselor de unică folosință la primirea coletului.

Există anumite produse (cum ar fi țigara electronică Elf Bar și HQD) care nu sunt considerate bunuri de consum durabile și, ca atare, au o durată de viață limitată. Solicitările de revendicări în garanție trebuie trimise prin e-mail. Raportarea oricăror defecte ale produselor se poate face numai la momentul și locul de livrare sau, în cazul livrării prin curier, în termen de 48 de ore de la primirea bunurilor. Articolele de unică folosință sunt destinate unei singure utilizări și nu pot fi reparate sau testate pentru funcționalitate. Prin urmare, garanțiile de funcționare pot fi oferite pentru astfel de produse numai după 48 de ore de la acceptarea pachetului. În cazul unei cereri de garanție, clienții au opțiunea de a alege produsul (produsele) de înlocuire. Clientul trebuie să trimită o înregistrare video care să demonstreze funcționarea defectuoasă a produsului, iar dacă se confirmă, se va furniza unul nou gratuit, în funcție de disponibilitate.

Numărul estimativ de pufuleți indicat în descrierea produsului este o aproximare aproximativă. Intensitatea de aspirare variază de la o persoană la alta, iar o suflare corespunde la 0,3-0,45 secunde de aspirare, așa cum este indicat în descrierea produsului. Prin urmare, reclamațiile referitoare la capacitatea produsului nu vor fi luate în considerare. Este demn de remarcat faptul că consumul bateriei crește în medii cu temperaturi scăzute (sub 15 grade Celsius), ceea ce poate afecta, de asemenea, capacitatea produsului. Clipirea LED-ului inferior indică faptul că bateria este aproape epuizată și nu putem accepta reclamații referitoare la acest aspect. Țigările electronice defecte vor fi înlocuite, în funcție de disponibilitate. În cazul în care țigara electronică în cauză nu se află în stoc, clientul are posibilitatea de a alege una de înlocuire. Costurile de returnare sunt în responsabilitatea clientului și trebuie să fie efectuate în ambalajul original prin poștă. Expeditorul este responsabil pentru orice pierdere a coletului. Reclamațiile vor fi procesate în termen de 15 (cincisprezece) zile lucrătoare de la primirea reclamației și a produsului returnat. Drepturile menționate mai sus pot fi exercitate numai în cazul unei livrări nereușite, și nu în cazul în care defecțiunea este cauzată de către consumator.

Garanția descrisă mai sus se aplică exclusiv produsului și nu se extinde la daunele cauzate de produs sau de alte articole. Țigările electronice defecte vor fi înlocuite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care produsul nu mai este în stoc, clientul are posibilitatea de a răscumpăra prețul comenzii inițiale.

Dacă doriți să returnați comanda sau produse individuale, puteți face acest lucru în termen de 14 zile de la data achiziției. Costul de returnare a produsului este responsabilitatea cumpărătorului. Din motive de igienă, pot fi returnate doar produsele nedeschise.

Soluționarea litigiilor

Subiectul procedurilor extrajudiciare pentru cazurile de litigii sau subiectul pentru primirea plângerilor consumatorilor este Inspecția slovacă pentru comerț (SOI), https://www.soi.sk/sk/Alternativne-riesenie-spotrebitelskych-sporov.soi. Litigiul poate fi soluționat online. Inspecția Slovacă a Comerțului, cu sediul social la Bajkalská 21/A, 827 99 Bratislava 27, este, de asemenea, o autoritate de supraveghere a activităților companiei noastre.

 

MANAGEMENTUL SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația: (1) de a monitoriza site-ul pentru a detecta încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) de a lua măsurile legale adecvate împotriva oricărui utilizator care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv de a raporta astfel de utilizatori autorităților de aplicare a legii; (3) de a refuza, restricționa accesul, limita disponibilitatea sau dezactiva (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora, la discreția noastră și fără limitare; (4) la discreția noastră exclusivă și fără notificare sau răspundere, să eliminăm de pe Site sau să dezactivăm în alt mod orice fișiere sau conținut care au dimensiuni excesive sau care sunt în orice fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să administrăm Website-ul într-un mod menit să ne protejeze drepturile și proprietatea și să faciliteze funcționarea corectă a Website-ului și a Ofertelor de pe Piață.

 

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

Acordăm prioritate protecției și confidențialității datelor dumneavoastră. Vă rugăm să parcurgeți Declarația noastră de confidențialitate, accesibilă prin acest link: https://mypodseurope.com/en/privacy-policies/. Prin utilizarea Site-ului sau a Ofertelor de pe Piață, sunteți de acord să vă supuneți Declarației noastre de confidențialitate, care face parte integrantă din acești Termeni de utilizare. Este important să rețineți că Site-ul și Ofertele de pe Piață sunt găzduite în Slovakia. În cazul în care accesați Site-ul sau Ofertele Marketplace dintr-o altă regiune, ale cărei legi sau cerințe privind colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal diferă de legile aplicabile în Slovakia, prin utilizarea în continuare a Site-ului, autorizați transferul datelor dumneavoastră în Slovakia și vă exprimați consimțământul ca datele dumneavoastră să fie transferate și

 

EXPIRAREA ȘI REZILIEREA

Acești Termeni de utilizare rămân în vigoare pe toată durata utilizării site-ului. Fără a limita orice altă prevedere a acestor Termeni de utilizare, ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, fără notificare sau răspundere, de a restricționa accesul și utilizarea Site-ului și a Ofertelor de pe Piață (inclusiv blocarea anumitor adrese IP) pentru orice persoană din orice motiv sau fără motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru încălcarea oricărei declarații, garanții sau obligații conținute în acești Termeni de utilizare sau a oricărei legi sau reglementări aplicabile. Putem, la discreția noastră exclusivă, să reziliem utilizarea sau participarea dvs. la Site și la Ofertele Marketplace sau să ștergem contul dvs. și orice conținut sau informații pe care le-ați postat, în orice moment și fără notificare prealabilă.

Dacă vă suspendăm sau vă închidem contul din orice motiv, vi se interzice să creați un nou cont folosind numele dvs., un nume împrumutat sau fals sau numele unei terțe părți, chiar dacă acționați în numele terței părți. În plus față de suspendarea sau rezilierea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a recurge la căi de atac legale, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, la căi de atac civile, penale și de remedii.

 

MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră și fără notificare prealabilă, să schimbăm, să modificăm sau să eliminăm orice conținut de pe site din orice motiv. Cu toate acestea, nu suntem obligați să actualizăm nicio informație de pe Site. În plus, ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe toate sau o parte din Ofertele de pe Piață în orice moment și fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători pentru nicio modificare, schimbare de preț, suspendare sau reziliere a Site-ului sau a Ofertelor de pe Piață. Nu putem garanta că Site-ul și Ofertele de pe Piață vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să ne confruntăm cu probleme hardware, software sau cu alte probleme tehnice sau să avem nevoie să efectuăm lucrări de întreținere legate de Site care pot duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul, fără a vă anunța, să modificăm, revizuim, actualizăm, suspendăm, întrerupem sau schimbăm în orice mod Site-ul sau Ofertele de pe Piață în orice moment și din orice motiv. Dvs. acceptați că nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere, pagubă sau inconvenient care rezultă din imposibilitatea dvs. de a accesa sau de a utiliza Site-ul sau Ofertele de pe Piață în timpul oricărei perioade de întrerupere sau suspendare a Site-ului sau a Ofertelor Marketplace. Niciunul din acești Termeni de utilizare nu ne obligă să menținem sau să oferim asistență pentru Site sau pentru Ofertele de pe Piață sau să furnizăm îmbunătățiri, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

 

LEGE APLICABILĂ

Termenii și condițiile prezente se supun și se interpretează în conformitate cu legile din Slovakia, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri este exclusă în mod explicit. Dacă sunteți un consumator din UE și aveți reședința obișnuită într-o țară care oferă protecții obligatorii în conformitate cu legile naționale, aceste protecții se vor aplica în plus față de acești termeni și condiții. IMPEX WEB s.r.o. și dvs. sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din Slovakia, ceea ce înseamnă că puteți introduce o acțiune în justiție pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorilor în temeiul acestor termeni și condiții în Slovakia sau în țara UE în care aveți reședința.

CORECTĂRI Este posibil ca unele materiale de pe Site să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni legate de Ofertele de pe Piață, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment și fără notificare prealabilă.

 

GARANŢIE

Site-ul este furnizat "așa cum este" și "așa cum este disponibil". Sunteți de acord că utilizați serviciile Site-ului pe propriul risc. În cea mai mare măsură permisă de lege, ne declinăm toate garanțiile, exprese sau implicite, în ceea ce privește Site-ul și utilizarea acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, de adecvare la un anumit scop și de nerespectare a legii. Nu oferim nicio garanție sau declarație cu privire la acuratețea sau caracterul complet al conținutului Site-ului sau al conținutului oricărui site web legat de Site și nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru (1) erori, greșeli sau inexactități în conținut sau materiale, (2) orice vătămare corporală sau daune materiale de orice fel care decurg din accesul și utilizarea Site-ului de către dvs, (3) pentru accesul neautorizat la sau utilizarea serverelor noastre securizate și/sau a oricăror informații personale sau financiare stocate pe acestea, (4) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de pe site, (5) orice erori, viruși sau altele asemenea transmise către sau prin intermediul site-ului de către o terță parte, și/sau (6) orice erori sau omisiuni în orice conținut sau materiale, sau orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea oricărui conținut postat, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul site-ului. Nu garantăm, nu aprobăm, nu avalizăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu promovat sau oferit de o terță parte pe Site, pe niciun site web cu hyperlink-uri sau pe niciun banner sau altă publicitate de pe vreun site web sau aplicație mobilă și nu vom fi parte și nu suntem în niciun fel responsabili pentru monitorizarea tranzacțiilor dintre dumneavoastră și niciun furnizor de produse sau servicii terță parte. Ca și în cazul achiziționării oricărui produs sau serviciu în orice medium sau condiţii, trebuie să vă folosiți judecata și să fiți prudent atunci când este cazul.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

În niciun caz nici noi, nici directorii, angajații sau agenții noștri nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru daune directe, indirecte, consecvente, exemplare, accidentale, speciale sau punitive, inclusiv, dar fără a se limita la, profituri pierdute, venituri pierdute, pierderi de date sau alte daune care decurg din utilizarea de către dvs. a site-ului, chiar dacă am fost informați de posibilitatea unor astfel de daune.

 

DATE DE UTILIZATOR

Păstrăm anumite informații pe care le transmiteți pe site în scopul gestionării performanței site-ului și a informațiilor despre utilizarea site-ului de către dumneavoastră. Deși facem în mod regulat copii de siguranță ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la activitățile dumneavoastră prin intermediul Site-ului. Dvs luați la cunoștinţă și acceptați că nu vom fi răspunzători față de dvs. pentru orice pierdere sau deteriorare ale acestor date și renunțați prin prezenta la toate drepturile de acțiune pe care le puteți avea împotriva noastră ca urmare a pierderii sau deteriorării acestor date.

 

DIVERSE

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare pe care le publicăm pe sau în legătură cu Site-ul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi. Neexercitarea sau neaplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare se aplică în cea mai mare măsură permisă de lege. Ne rezervăm dreptul de a cesiona toate sau oricare dintre drepturile și obligațiile noastre în orice moment. Nu vom fi răspunzători sau responsabili pentru nicio pierdere, daună, întârziere sau omisiune cauzată de orice cauză care nu se află sub controlul nostru rezonabil. În cazul în care o dispoziție sau o parte a unei dispoziții din acești Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de dispoziție sau o parte a acesteia va fi considerată separabilă din acești Termeni de utilizare și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții. Acești Termeni de utilizare nu creează o asociere în participațiune, un parteneriat, o relație de angajare sau o relație de agent între dumneavoastră și noi. Sunteți de acord că nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat împotriva noastră ca fiind redactat de noi. Prin prezenta, renunțați la orice apărare bazată pe forma electronică a acestor Termeni de utilizare și pe faptul că părțile nu au semnat acești Termeni de utilizare.

 

CONTACTARE

Dacă aveți plângeri cu privire la site-ul web sau doriți mai multe informații despre utilizarea site-ului web, vă rugăm să ne contactați: contact@mypodseurope.com

Logo

Bine ați venit la Mypods Europe!

Trebuie să aveți vârsta legală pentru a vizualiza această pagină.

Nu