Produs adăugat cu succes! Vezi coșul.

Întrebări frecvente

ÎNTREBĂRI DESPRE PRODUSELE, AMBALAJELE NOASTRE  

 • De ce aveți nevoie pentru a cumpăra de la noi?

Majoritatea produselor noastre conțin nicotină, așa că trebuie să aveți vârsta legală de peste 18 ani, iar datorită naturii produselor noastre, fiecare țară are reglementări diferite, așa că este responsabilitatea clientului să le respecte.

 • Produsele noastre necesită curățare?

Produsele noastre nu necesită nici o curățare, doar deschideți ambalajul sigilat igienic, îndepărtați supapele de protecție și bucurați-vă de combinațiile de arome la alegere!

 • Produsele sunt rezistente la apă?

Din păcate, dispozitivele nu sunt rezistente la apă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de produsul nostru iubit într-o zi ploioasă! O picătură de apă nu îl va deteriora, dar trebuie protejat de spălare și de contactul prelungit cu apa! Din păcate, nu putem oferi o garanție pentru dispozitivele deteriorate de apă!

 • În ce ambalaj sosește produsul?

Produsele noastre sunt ambalate într-o cutie cu cod QR pentru a dovedi autenticitatea. Conținutul cutiei este reprezentat de Elf Bar/HQD în sine, într-o pungă sigilată igienic. Pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului, produsele sunt livrate clienților noștri într-un plic/cutie căptușită cu folie cu bule!   

 • De unde știu că dispozitivul meu este uzat?

Produsele noastre sunt produse jetabile, de unică folosință, astfel încât capacitatea lor depinde în mare măsură de utilizare. Dacă nu mai iese fum atunci când fumați, dacă lichidul s-a terminat sau dacă bateria este descărcată, dacă lichidul se termină sau dacă simțiți că fumul s-a ars, produsul dvs. nu mai este utilizabil. Vă rugăm să aruncați produsele uzate în locul corespunzător destinat deșeurilor periculoase!

 • Aș comanda produsul pentru a-l oferi, cât de discret este ambalajul?

Vă asigurăm că ambalajul nostru este complet discret, nu punem niciun branding pe el, așa că nu există niciun motiv pentru care să nu puteți surprinde o persoană dragă cu unul dintre produsele noastre!

Ce fel de garanție am pentru produsele comandate?
Datorită naturii produselor noastre, garanția este valabilă doar în anumite cazuri:
- lichid vărsat în timpul transportului, produsul este inutilizabil
- produsul funcționează fără a fi utilizat
- produsul nu se încarcă
- nu funcționează imediat după despachetare (dacă este un produs care nu se poate reîncărca)

O PROBLEMĂ DE GUST NU ESTE O DEFECȚIUNE, NU PUTEM OFERI UN PRODUS DE ÎNLOCUIRE DIN CAUZA UNUI GUST NEPLĂCUT SAU A UNEI ANTIPATII.
Puteți raporta defecțiunea în termen de 48 de ORE de la primirea pachetului, trimițându-ne ID-ul comenzii dvs.

IMPORTANT: După trecerea celor 48 de ORE, nu mai putem accepta nicio plângere sau reclamație cu privire la produse!
În cazul în care reclamația este acceptată, puteți alege valoarea produsului defect în funcție de stocul nostru actual! Pentru ca o reclamație să fie acceptată, trebuie să fie îndeplinite toate criteriile de mai sus.

 

ÎNTREBĂRI PRIVIND LIVRAREA, PLATA

 • Vreau să fac o achiziție, care sunt metodele de plată posibile?

Oferim plata online cu cardul bancar în magazinul nostru online și, de asemenea, puteți plăti în numerar sau cu cardul bancar la curier pentru plata ramburs. Securitatea plăţii cu cardul bancar este asigurată de certificatul nostru SSL și de sistemului fiabil Borgun/ Cardpay. Plata prin transfer bancar sau alte metode de plată nu sunt momentan disponibile în magazinul nostru online!

 • Pot avea obligații de plată suplimentare?

Puteți comanda din orice țară din Uniunea Europeană (cu excepția Finlandei) și, bineînțeles, în cadrul pieței comune, nu aveți nicio obligație de plată suplimentară, deoarece produsele noastre sunt supuse unei taxe prealabile la intrarea în UE.

 • Am o problemă cu comanda mea, dar am plătit în avans, ce trebuie să fac?

Dacă constatați că ați plătit în avans, dar nu ați primit un e-mail de confirmare a comenzii, nu ezitați să ne contactați prin e-mail (contact@mypodseurope.com) și vă vom contacta imediat!

 • Plata mea a eșuat, pot achita suma ulterior?

În cazul unei plăți nereușite, comanda dvs. va fi anulată automat de sistemul nostru, astfel încât nu veți putea deconta ulterior suma comenzilor.  Dacă suma nu a fost dedusă din contul dumneavoastră, vă rugăm să plasați o nouă comandă!

 • Cum se face livrarea?

În cazul în care comanda dvs. este acceptată, o vom procesa în termen de 24 de ore, iar după predarea către serviciul de curierat, livrarea va dura aproximativ 2-5 zile lucrătoare. Termenul de livrare poate varia în funcție de serviciul de curierat! Comenzilor primite li se va atribui imediat un ID de colet, pe care îl puteți utiliza pentru a urmări produsele pe site-ul serviciului de curierat! În cazul în care livrarea eșuează din orice motiv, puteți găsi pașii de urmat în secțiunea "Nu eram acasă când a fost livrată, ce pot face?

 • Aș dori să returnez coletul meu, cum pot face acest lucru?

Dacă doriţi să returnați coletul din orice motiv, vă rugăm să ne contactați imediat prin intermediul contact@mypodseurope.com.

IMPORTANT: Retururile sunt întotdeauna pe cheltuiala dumneavoastră!

SOLUŢIONAREA PROBLEMELOR APĂRUTE

 • Comanda mea nu a sosit, ce trebuie să fac?

Echipa noastră face totul să pregătească și să ambaleze toate comenzile cât mai repede posibil, dar pot exista întârzieri, așa că vă rugăm să aveți răbdare! Cu toate acestea, dacă întâmpinați o întârziere mult diferită de cea obișnuită, vă rugăm să ne contactați prin e-mail (contact@mypodseurope.com).

 • Aș dori să-mi schimb adresa de livrare și datele comenzii mele, pe cine pot contacta?

Atribuim numărul de urmărire al coletului aproape imediat după primirea comenzilor, așa că, din păcate, nu mai putem modifica datele pe care le-ați furnizat. Dacă numărul de colet nu a fost încă trimis, contactați-ne pe e-mail (contact@mypodseurope.com) și vi-l vom indica! Puteți folosi ID-ul coletului pentru a contacta serviciul clienți al serviciului de curierat, unde vă vor ajuta să vă schimbați datele!

 • Nu eram acasă când s-a făcut livrarea, ce pot face?

Livrarea produselor este în afara competenței noastre, așa că în orice caz trebuie să contactați serviciul de curierat! Atribuim un ID de urmărire a coletului comenzilor primite, pe care îl puteți folosi pentru a urmări statutul coletului pe site-ul serviciului de curierat! În cazul în care livrarea nu reușește, serviciul de curierat vă va păstra coletul pentru câteva zile, astfel încât aveți posibilitatea să stabiliți o dată pentru livrare.

În cazul în care livrarea nu reușește în continuare și curierul returnează produsele, nu le vom mai putea livra din nou! În cazul în care plătiți în avans, vă vom rambursa, desigur, prețul produselor, dar veți fi responsabil pentru costurile de livrare. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@mypodseurope.com!

 • Am primit un produs defect, cum îl pot schimba?

Echipa noastră a generat coduri promoționale personalizate pentru această problemă, pe care le puteți utiliza pentru a răscumpăra/recumpăra gratuit produsul dorit! În cazul în care observați un produs defect, aveți 48 de ore de la livrare pentru a ni-l semnala prin e-mail cu documente foto sau video! Documentația trebuie să cuprindă: o înregistrare video a produsului defect și fotografii ale tuturor fețelor ambalajului produsului.

 

IMPORTANT

 Acceptăm garanția doar dacă sunt trimise elementele necesare menționate mai sus, dacă acest lucru nu poate fi rezolvat din partea dumneavoastră, avem dreptul să vă respingem reclamația, așa că vă rugăm să vă asigurați că sunt atașate toate documentele necesare!

Nu putem oferi o garanție pentru comenzile plasate în timpul achizițiilor în vrac, de îndată ce discountul nostru în vrac este dedus din coș, garanția nu este, din păcate, valabilă! Rugăm pe toată lumea să încerce toate dispozitivele de unică folosință după sosirea coletului!

 • Coletul meu a sosit incomplet, cui trebuie să mă adresez?

Desigur, dacă observați că comanda dumneavoastră a ajuns incompletă, contactați-ne imediat! Dacă observați acest lucru la livrare (de exemplu: ambalajul este deteriorat, a fost deschis), vă rugăm să nu preluați coletul și să ne comunicați problema, dacă observați deteriorarea/sau lipsa produsului/produselor după livrare aveți 24 de ore să ne comunicați problema, cu documentație imagine.

(Documentaţia trebuie să conţină: fotografii cu toate feţele coletului/cutiei, poze cu produsele primite)

În cazul în care ne convingem că coletul dvs. a ajuns într-adevăr incomplet, vă vom trimite automat o comandă gratuită pentru produsele care nu au fost trimise din vina noastră!

 

ALTE PROBLEME

 • Cum pot obţine informaţii cât mai curând posibil despre reaprovizionarea stocurilor?

Încercăm să ne ținem clienții la curent în mod regulat cu privire la stocurile viitoare, așa că merită să vă abonați la newsletter-ul nostru! Urmăriți-ne pe platformele noastre de socializare unde suntem activi și vă vom ține la curent cu noile produse și jocuri cu premii!

 • Unde îmi pot urmări comanda?

În cazul unei comenzi reușite, comanda dvs. va fi procesată în termen de 24 de ore și veți fi notificat prin e-mail (veți primi și factura prin e-mail după livrare). Confirmarea comenzii dvs. va include urmărirea coletului, ceea ce vă va permite să urmăriți starea comenzii dvs.

 • Informații despre achizițiile în vrac!

Echipa noastră este deschisă la orice nouă cooperare fără așteptări, așa că ne gândim și la revânzătorii și cumpărătorii noștri în vrac! Pe site-ul nostru, la rubrica "Revânzători", veți găsi reducerile de volum pe care sistemul nostru le creditează automat după ce adăugați produsele în coș! Reducerile de volum sunt disponibile pentru toți cei care cumpără peste cantitatea minimă de comandă. Dacă doriți să cumpărați mai mult decât limita maximă specificată, contactați-ne prin adresa de e-mail contact@mypodseurope.com!

 • Am întrebări suplimentare, pe cine pot contacta?

Serviciul nostru pentru clienți este disponibil de luni până vineri, între orele 8:00-17:00, nu ezitați să ne contactați prin e-mail (contact@mypodseurope.com). Pentru a ne facilita munca, vă rugăm să includeți ID-ul comenzii dvs. și motivul mesajului dvs. în linia de subiect. Platformele noastre de socializare sunt reprezentative, din cauza transparenței lor dificile nu răspundem la mesaje, așa că vă rugăm să ne contactați prin e-mail în toate cazurile.

Logo

Bine ați venit la Mypods Europe!

Trebuie să aveți vârsta legală pentru a vizualiza această pagină.

Nu