Produs adăugat cu succes! Vezi coșul.

Produse 100% originale

Home / Produse 100% originale

Produse 100% originale

Ferește-te de contrafaceri!

Produsele de pe MyPods se numără printre cele mai importante mărci de vape-uri de unică folosință de pe piață, așa că nu este de mirare că mulți oameni încearcă să le ia creditul și să vândă produse false.

Produsele de înaltă calitate, foarte populare și căutate de la producătorii de top, din păcate, cad adesea victime ale contrafacerii. Producătorii și comercianții cu amănuntul lipsiți de scrupule încearcă să inunde piața cu contrafaceri necontrolate.

Dispozitivele contrafăcute, uneori cu rezervoare care prezintă scurgeri, baterii defecte și conținut de e-lichid necontrolat, reprezintă un risc pentru cumpărători și consumatori pe care nu îl recomandăm nimănui.

De aceea, ne angajăm nu doar în ceea ce privește calitatea, ci și autenticitatea, astfel încât veți găsi în gama noastră doar produse 100% autentice.

Spuneți nu celor ieftine, false și periculoase, nu vă riscați sănătatea din cauza câtorva comercianți iresponsabili!
Și dumneavoastră puteți verifica cu ușurință autenticitatea produselor noastre!

Cod de bare

Un semn că aveți în mână un dispozitiv fals ar putea fi codul de bare de pe cutie.

În cazul produselor noastre, acest lucru este relativ simplu, acestea au un singur cod de bare EAN pe partea laterală a cutiei, lângă autocolantul holografic.

Cod QR de verificare

Căutați autocolantul cu codul QR, apoi accesați pagina de verificare a producătorului și introduceți codul de sub codul QR sau pur și simplu scanați-l pentru a fi verificat automat.

Dacă pe codul QR pe care îl introduceți apare o etichetă roșie "AVERTISMENT" sau a fost verificat de numeroase ori, produsul este fals și periculos. Utilizarea acestuia nu este recomandată sub nicio formă!

Aceste produse nu sunt doar dăunătoare pentru producător, dar dispozitivele de vape netestate și de proastă calitate sunt, de asemenea, extrem de periculoase pentru sănătatea consumatorilor!
Cel mai important lucru pentru echipa noastră este de a vinde numai produse originale și premium!

Luăm foarte în serios problema produselor contrafăcute și scopul nostru este de a ne asigura că toți consumatorii sunt conștienți de fapte și pericole, astfel încât să poată face cele mai bune alegeri.

Noi, cei de la MyPods Europe, suntem dedicați să facem din UE un spațiu fără fum și vă punem pe VOI, CLIENȚII NOȘTRI, în centrul a tot ceea ce facem.

 

 

 

 

Ne dorim ca experiența de vapare a tuturor să fie cât mai sigură și mai plăcută posibil, așa că vindem numai produse autentice, de calitate superioară, cumpărate direct de la producători și distribuitori autorizați.

Fiți responsabili și cumpărați numai din surse de încredere. Protejați-vă de produsele de calitate scăzută și periculoase de la contrafăcători! #onlyoriginals

Logo

Bine ați venit la Mypods Europe!

Trebuie să aveți vârsta legală pentru a vizualiza această pagină.

Nu