Produs adăugat cu succes! Vezi coșul.
Home / Blog / Puff Wisely

Puff Wisely

 

1. Depozitați Corect

Depozitați-vă vape-ul disposable într-un loc răcoros și uscat și departe de lumina directă a soarelui. Temperaturile extreme și expunerea la lumină pot degrada lichidul electronic și durata de viață a bateriei.

2. Opriți-l Când Nu este în Uz

 Unele vape-uri disposable au o funcție de pornire/oprire activată prin inhalare. Dacă al dvs. are această funcție, asigurați-vă că o dezactivați atunci când nu îl utilizați pentru a preveni activarea accidentală și irosirea.

3. Folosiți în Condiții Moderate 

Utilizarea vape-ului disposable în condiții extrem de reci sau calde poate afecta performanța sa. Încercați să îl utilizați în temperaturi moderate pentru a evita tensiunea inutilă asupra bateriei și lichidului electronic.

4. Folosiți Eficient 

Majoritatea vape-urilor disposable sunt activate prin tragere, ceea ce înseamnă că sunt activate prin inhalare. Evitați să bateți sau să agitați dispozitivul, deoarece acest lucru poate duce la scurgeri sau deteriorări.

5. Nu Îndepărtați Capătul Bucal 

Îndepărtarea capătului bucal poate expune lichidul electronic la aer, ceea ce poate duce la scurgeri și deteriorare. Păstrați dispozitivul intact pentru a menține performanța sa.

6. Greșeli Frecvente de Evitat 

Există câteva greșeli tipice pe care trebuie să le evitați dacă doriți să maximizați utilizarea vape-ului dvs. disposable. Vape-urile dvs. disposable vor funcționa mai mult timp dacă nu faceți următoarele greșeli:

Evitați să îndepărtați capătul bucal prea des, deoarece acest lucru poate provoca scurgeri sau deteriorări.

Evitați să agitați vape-ul disposable.

Evitați să lăsați vaporizatorul dvs. disposable la temperaturi prea ridicate, deoarece acest lucru poate provoca deteriorări grave ale lichidului electronic sau bateriei.

Nu permiteți niciunui lichid, inclusiv apă, să intre în contact cu vaporizatorul dvs.

7. Curățați Contactele

 Curățarea contactelor vape-ului dvs. disposable poate ajuta, de asemenea, la prelungirea duratei lor de viață. Puteți curăța vape-urile disposable în mai multe moduri. Dar cel mai important lucru este să curățați orice reziduuri care ar putea interfera cu conexiunea dintre baterie și atomizor. Aveți nevoie doar de o cârpă uscată sau de o șervețelă de hârtie pentru a curăța vape-urile disposable. Asigurați-vă că vape-ul disposable este complet uscat pentru a evita orice lichid care ar putea să intre în el.

Urmând sfaturile și trucurile de mai sus puteți prelungi durata de viață a vape-urilor disposable. Acum bucurați-vă de o experiență de vapare mai lungă, urmând strategiile adecvate.

 

#MyPods #VapeItEasy #Zovoo #HQD #ElfBar

Aruncă o privire și găsește-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine! Alegeți dintr-o gamă de arome interesante și găsiți produsul potrivit pentru gustul și stilul dumneavoastră! Oferim numai produse 100% originale și premium.

De la 700 PUFF la 8000 PUFF și peste 200 de produse din care puteți alege!

Logo

Bine ați venit la Mypods Europe!

Trebuie să aveți vârsta legală pentru a vizualiza această pagină.

Nu