Produs adăugat cu succes! Vezi coșul.
Home / Blog / MYPODS SE SIMTE MAI BINE ȘI SUNTEM GATA SĂ ATINGEM NORII, ACESTA ESTE OBIECTIVUL

MYPODS SE SIMTE MAI BINE ȘI SUNTEM GATA SĂ ATINGEM NORII, ACESTA ESTE OBIECTIVUL

Pus simplu, a venit timpul să maturizăm!

Suntem tot MyPods, doar mult mai tare. Mulțumită ție, clienților noștri, vedem acum noi orizonturi și căutăm soluții mai bune pentru a-ți îmbogăți viața. Am schimbat chiar și identitatea, dar stai liniștit, este în bine.

O identitate cu care te poți identifica Gândind la diverse idei, am optat în cele din urmă pentru logo-ul care reflectă credințele noastre într-o perspectivă optimistă și o mentalitate cu care poți realiza tot ce îți dorești. Este obiceiul de a fuma în lanț sau lipsa de răbdare și imprudența care nu mai se potrivesc în lumea ta? În orice caz, vino în lumea noastră. Până la urmă, am proiectat-o pentru nevoile tale.

Vapingul nu înseamnă fumat, vedem diferența Strălucitor, plin de culoare și energie. Așa este să te uiți la noua noastră identitate adoptată. Am văzut-o pentru prima dată și am intrat în ea, văzând potențialul real și opțiunile pentru următorul nostru pas în dezvoltare. Comunitatea în care am crescut crește exponențial și știm că vapingul este un stil de viață care are aroma sa distinctă. Există voci printre voi care susțin că vapingul este soluția reală pentru renunțarea la fumat. Ascultăm vocea voastră și susținem deciziile voastre. Cu mândrie și curaj, pentru că vedem că ați făcut pasul spre decizii de viață mai bune. Drum bun, călătoria voastră a început și noi orizonturi se ivește în fața voastră.

Țintind mai sus, devenind mai buni cu MyPods e-shop Totul se învârte în jurul individualității. Fii curajos, fii modern, fii liniștit sau curios. Dar ceea ce contează cel mai mult este să rămâi într-o dispoziție bună. Următorul pas al MyPods 2.0 este să mergem mai departe, să te aducem într-o mentalitate potrivită și să te ajutăm să găsești ceea ce îi dă vieții tale de zi cu zi acel plus, făcând-o mai interesantă, elegantă, dacă dorești. Oriunde te afli, deoarece acum suntem aici pentru voi toți. Citește mai multe despre livrare și găsește vape-ul potrivit în gama noastră în continuă expansiune de produse Elfbar, HQD sau Zovoo. Timpul a expirat, vino și bucură-te de interfața MyPods 2.0 a magazinului online. Previzualizare ușoară, descriere mai bună a produselor, informații imediate despre articolele în stoc. Gata să vă satisfacem chiar mai mult decât înainte, ne-am ridicat și se vede.

 

#MyPods #VapeItEasy #Zovoo #HQD #ElfBar

 

Aruncă o privire și găsește-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine! Alegeți dintr-o gamă de arome interesante și găsiți produsul potrivit pentru gustul și stilul dumneavoastră! Oferim numai produse 100% originale și premium.

De la 700 PUFF la 8000 PUFF și peste 200 de produse din care puteți alege!

Logo

Bine ați venit la Mypods Europe!

Trebuie să aveți vârsta legală pentru a vizualiza această pagină.

Nu